Pers 2004

2004-1

  • “Dat Deleu ook een goed oog heeft voor de kwaliteit van debutanten, bewijst hij met de keuze van Peter Vermeersch,van wie vooral de drie ‘Waak’- gedichten de moeite waard zijn. Er zit niet anders op: abonneren!” (Meander, 1 augustus 2004)
  • “In het tijdschrift Het Liegend Konijn trof ik twee fonkelnieuwe prachtgedichten van Gerrit Kouwenaar.Kijk minder, lees meer, is mijn advies. “Het leven is goed, maar het leven kan beter” is een versregel van Kouwenaar die altijd en overal van toepassing is.” (Arjan Peters, Opium in radiocolumn, april 2004)
  • “Kiezen, altijd maar kiezen, het valt elk Groot Beschrijf zwaarder. Ik laat de Universiteit van de Liefde voor wat ze is om nog even de sfeer te snuiven bij een van de dapperste gastheren van dit festival. Jozef Deleu stelt de nieuwe aflevering van Het Liegend Konijn voor, een tijdschrift dat zich volledig vult met het minst modieuze aller genres, de poëzie. De debutant van dienst is dit keer Peter Vermeersch, met een lyrische, wat zwart romantische bijdrage,maar de show wordt gestolen door de Nederlandse dichteres Hagar Peeters, wiens zangerige voorleestrant moeilijk te overtreffen is in dichterland.” (De Standaard, 26 april 2004)

2004-2

  • “Ook in het nieuwe nummer van Het Liegend Konijn stond weer een ademloos mooi gedicht van Ingmar Heytze: “Het is vermoeiend om bijna alles te weten…”. Ik stond bij die gedachte niet eerder stil.” (De Bond, 19 september 2004)